Vælg postnr: {{postalCode}}
{{favoriteStoreName}} {{favoriteStoresNames}} Vælg forretning
{{error.Id}}
{{error.Date}}

KERMOS - ET UNIVERS AF SMUKKE OG STILFULDE FLISER

Valget af fliser er afgørende for indretningens udtryk og stil. Med KERMOS-fliseserier åbner der sig et hav af muligheder for at sætte et unikt præg på indretningen. KERMOS består af 7 stilfulde og tidløse serier: Project, Semento, Urban, White Wall, Flakestone, Newcon og Aspen. Uanset om man søger gulv- eller vægfliser til indendørs eller udendørs brug kan man finde det hele med KERMOS.  

Lad dig inspirere af de 7 stilfulde og tidløse serier herunder. Her finder du både det rå, cool og stilfulde og det tidløse, afdæmpede og nordiske design.

Vælg mellem et skræddersyet udvalg af gulvfliser og vægfliser, der passer perfekt til eksempelvis køkken, badeværelse og terrasse - eller til den samfulde restaurant eller det indbydende showroom for en virksomhed. Med KERMOS får man ikke kun fliser af høj kvalitet, men også fliser, der er nemme at vedligeholde, og som vil holde sig smukke i mange år fremover.   

Gå på opdagelse her...

 

 

Project - udtryksfuld

Med sine intense, sanselige mønstre giver Project-serien dig masser af muligheder for at skabe en udtryksfuld indretning.

Se produkter

Semento - Enkelt nordisk design

Semento-serien trækker på den nordiske designtradition. De fine stentøjsfliser er enkle, naturlige og funktionelle.

Se produkter

Flakestone - Rå og stilfuld storbyvibe

Inviter storbyens vibe ind med Flakestone-serien. Små marmor-, natursten- og cementlignende nister skaber variation og karakter på hver flise.

Se produkter

Newcon - Hårdfør, enkel og elegant

Newcon-serien er porcelænssten med moderne og elegant betonlook. Karakteristiske betonkorn gør fliserne mindre sarte.

Se produkter

Urban - i afdæmpede farver

Urban-serien er afdæmpede farver, flotte farvespil og smuk, mat finish. Og så kan den bruges til gulve og vægge, både indendørs- og udendørs.

Se produkter

Aspen - Inspireret af naturen

Aspen-serien er inspireret af en cremehvid træsort og tilfører med sine svungne linjer og naturlige æstetik varme og liv til ethvert moderne hjem.

Se produkter

White Wall - Æstetisk og Praktisk

White Wall er en klassisk keramisk serie, der kombinerer æstetik med praktik. De rengøringsvenlige fliser er ideelle til rum, hvor hygiejnen er afgørende.

Se produkter

TEST FLISEVALGET

Hvordan kommer fliserne til at se ud i køkkenet, stuen eller på badeværelset? Med STARK Fliseshowroom kan du nemt vælge blandt mere end 800 fliser og finde den variant, der passer bedst til dig. 

Til fliseshowroom

VI STÅR KLAR TIL AT HJÆLPE

Besøg din lokale STARK og gå på opdagelse i KERMOS univers af smukke og stilfulde fliser. Se og mærk de syv nye fliseserier og få hjælp fra vores specialister til at finde præcis den flise, der passer til projektets behov og stil. 

Find nærmeste STARK-forretning her.