Vælg postnr: {{postalCode}}
{{favoriteStoreName}} {{favoriteStoresNames}} Vælg forretning
{{error.Id}}
{{error.Date}}

Kloak & afløb: Nem adgang til stort sortiment

Hvad er vigtigt for dig, når du skal bruge materialer til dine opgaver inden for kloak & afløb (VA)? 

  • Nem adgang til et bredt og stærkt sortiment, du kan hente med det samme? 
  • Fleksibel og hurtig levering sammen med dine øvrige byggematerialer direkte til byggepladsen? 
  • Sparring med specialister, der står klar med hurtig og kompetent hjælp? 

Hos STARK får du det hele! Vi er klar med fornyet styrke inden for hele kloak og afløb-området, så du kan nøjes med at bestille dine materialer ét sted.STÆRKT SORTIMENT

Her finder du et bredt udvalg af produkter inden for kloak & afløb (VA). Find det, du står og mangler til dine opgaver. 

Se sortimentet her

Få hele pakken ét sted

Vi har udvidet vores sortiment inden for kloak & afløb (VA) for at give dig nem og fleksibel adgang til byggematerialer. Med vores kompetente medarbejdere og store lagre tæt på dig kan du nu få alt til dine opgaver i STARK. Vi har det på lager og klar til dig, uanset om du selv henter det eller vil have det leveret.

”Vores kunder er glade for, at de nu også kan få VA-delen hos os. Det er nemmere for dem, at de kun behøver at bestille ét sted, når de skal have leveret alle materialerne til soklen til et nyt hus – og igennem hele byggeriet. De har én kontaktperson fra start til slut og al dokumentationen for materialerne samlet ét sted,” siger salgschef for Vand og Afløb, Peter Damgaard, der har 20 års erfaring inden for området. 


Det siger kunderne

Specialister - altid tæt på

STARKs team af kvalificerede specialister inden for kloak & afløb er uddannet til at give dig kompetent hjælp, når du har brug for det. Og vi er stærkt repræsenterede lokalt. Du møder specialister i alle STARK-forretninger.

Ring på 82 52 50 50 - så hjælper vi
Ring til vores VA-specialister og få svar på tekniske spørgsmål, tjek lagerstatus på varer eller få et tilbud på dit vand- og afløbsprojekt. Vi er her for at hjælpe dig!

Styr på leveringen

Sammen med et stærkt og bredt produktsortiment inden for kloak & afløb har vi branchens stærkeste leveringsservice. Det er den nødvendige logistik, der gør, at du kan regne med at få alle dine byggematerialer til tiden. 
Alle vores lastbiler er med kran og kan levere alt fra en 3-kammertank til et bundt 6 meter-rør - og endda inden for en time, hvis det skal gå rigtig stærkt. Det gælder selvfølgelig også vores lagerførte kloak & afløb-sortiment. Og står du og mangler noget her og nu, kan du også hente det med det samme i den nærmeste STARK-forretning. 

Klimakrav og dokumentation

Er du udførende entreprenør eller håndværker på et nybyggeri, er din viden vigtig, når klimaberegningerne skal laves. Du ved, hvad der er brugt af materialer i byggeriet og i hvilke mængder. Hvis du handler alt til nybyggeriet i STARK, skal du kun finde dokumentationen ét sted. Det gør det nemmere for dig.

Se de nye krav her

Sådan finder du dokumentation på STARK.dk