Vælg postnr: {{postalCode}}
{{favoriteStoreName}} {{favoriteStoresNames}} Vælg forretning
{{error.Id}}
{{error.Date}}

Kig forbi STARK og bliv klar til terrasse- og facadeopgaver

Når du skal lave flotte træterrasser og facader til dine kunder, er der en række valg, du kan rådgive dine kunder om. Valg af materiale, størrelse, vedligeholdelse og hvordan man vælger mere klimavenligt er blot nogle af de emner, du kan vejlede dine kunder om. En vigtig del af dette er valget af træ til terrassen og facaden. Det er afgørende at vælge certificeret træ af høj kvalitet, der sikrer et smukt og holdbart resultat. Hos STARK finder du et bredt udvalg af både certificeret træ og komposit, perfekt egnet til en ny træterrasse eller til opdatering af en eksisterende terrasse. Vi guider dig om valget af terrassebrædder, så du opnår det bedste resultat.

Ved at være klar til at guide dine kunder, fremstår du endnu mere professionel, og du hjælper dine kunder med at afklare deres behov og ønsker, så de bliver ekstraglade for resultatet. Og når dine kunder er glade, er de mere tilbøjelige til at anbefale dig til andre. Hos STARK er vi klar til at hjælpe dig godt i gang med sæsonens opgaver. Besøg din lokale STARK - vi har alt, hvad du skal bruge, inklusive et bredt udvalg af træfacader og terrassematerialer, samt ekspertrådgivning om valg af certificeret træ og montering af terrassebrædder. Vi sørger for, at du husker det hele og opnår et smukt og holdbart resultat, der vil glæde dine kunder i mange år fremover.

 

Byg med træ: test dit valg her

Hvilken stil skal du vælge til facaden eller terrassen? Med KEFLICOs konfigurator kan du teste, hvordan forskellige typer træ kommer til udtryk på facade og terrasse. 

Test det herKom godt fra start med træterrassen

I STARK finder du et stort udvalg af produkter, der hjælper dig, når du skal bygge træterrasser. Kig forbi din lokale STARK og kom godt fra start med opgaven.